Toskani Artichoke Plus

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, detox, tonifikues

Marka

Toskani

Formulimi

ampulë

Masa

20 ampula x 2 ml

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L6,500.00

Suplement ushqimor i lëngshëm me veprim lipolitik, diuretik dhe anti-celulit.
20 ampula x 2 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.