Youth Lab Dry Oil

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

Youth Lab

Formulimi

vaj

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

100 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

flokët, fytyra, trupi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,050.00

Vaj i thatë për një lëkurë dhe flokë plot shkëlqim pavarësisht ekspozimit në diell
100 ml

Produkte në ofertë