Webber Naturals Glucosamine Chondroitine 500/440 mg

Informacion për produktin

Marka

Webber Naturals

Formulimi

kapsulë

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

144 kapsula

I përshtatshëm për

të rritur

L3,500.00

Suplement ushqimor që forcon kockat dhe artikulacionet
Paketim x 144 kapsula

Produkte në ofertë