Webber Naturals Osteo Joint Ease

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator, antioksidues

Marka

Webber Naturals

Formulimi

kapsulë

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

80 kapsula

I përshtatshëm për

të rritur

L3,770.00

Suplement ushqimor që përkujdeset për kockat dhe artikulacionet tuaja
Paketim x 80 kapsula

Produkte në ofertë