Health Aid Strong Calcium 600 mg

Informacion për produktin

Marka

HealthAid

Formulimi

tabletë e përtypshme

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

60 tableta

I përshtatshëm për

të rritur

L2,600.00

Suplement ushqimor me kalçium dhe vitaminë D3 për kocka dhe artikulacione të shëndetshme.
60 tableta të përtypshme

Produkte në ofertë