Doppelherz Magnesium + Kalium Direct

Informacion për produktin

Marka

Doppelherz

Formulimi

pluhur

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Masa

20 bustina

I përshtatshëm për

të rritur

L1,180.00

Suplement ushqimor me magnez dhe kalium për të pasur një funksion muskular normal dhe për të rikthyer balancën elektrolitike
Kuti x 20 bustina

Produkte në ofertë

Doppelherz Magnesium + Kalium Direct