Vitafusion Calcium 500 mg

Informacion për produktin

Veprimi

forcues

Marka

Vitafusion

Formulimi

tabletë e përtypshme

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

100 karamele të përtypshme

I përshtatshëm për

të rritur

L2,652.00

Suplement ushqimor me kalçium dhe vitaminë D3 për kocka dhe artikulacione të shëndetshme
Paketim x 100 karamele të përtypshme

Produkte në ofertë