Calivita Iron Plus

Veprimi antioksidues
Marka Calivita
Formulimi tabletë
Masa 100 tableta
I përshtatshëm për të rritur

L1,950.00

Përshkrimi

Suplement ushqimor me hekur dhe vitaminë C

100 tableta, 16 g

1 tabletë në ditë

78 BP / 11,80 BV

Hekuri Plus përmban hekur dhe vitaminë C. Hekuri kontribuon në zhvillimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, transportin normal të oksigjenit në trup, funksionimin normal të sistemit imunitar, funksionet normale njohëse dhe reduktimin e lodhjes dhe lodhjes. Vitamina C rrit përthithjen e hekurit. Iron Plus përmban gjithashtu kompleks bioflavonoid të agrumeve.Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo keni një sëmundje specifike, këshillohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit të këtij suplementi.

Përdorimi

Rekomandohet të konsumohet 1 tabletë në ditë, para ushqimit.

Produkte në ofertë