Vitabiotics Pregnacare Stretch Mark Lotion

Informacion për produktin

Masa

200 ml

Marka

Vitabiotics

Formulimi

solucion

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

hidratues/ushqyes, mbrojtës, tonifikues

I përshtatshëm për

femra

Specifik për

trupi

L1,800.00

Locion kundër strijave për përdorim gjatë dhe pas shtatzënisë
200ml

Produkte në ofertë

Vitabiotics Pregnacare Stretch Mark Lotion