BABÉ Comforting Hydra-Exfoliator

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, eksfoliues, hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

BABÉ

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L2,200.00

Hidratues dhe eksfoljues për fytyrën për lëkurë të ndjeshme
50 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Comforting Hydra-Exfoliator