Vitabiotics Ultra Folic Acid with Vitamin B12

Informacion për produktin

Masa

60 tableta

Marka

Vitabiotics

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

të rritur

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

L1,000.20

Suplement ushqimor me acid folik dhe vitaminë B12 për të rritur
60 tableta

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.