Xflor Capsules

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

Pharmaguida

Formulimi

kapsulë

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

20 kapsula

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,700.00

Suplement ushqimor që kujdeset njëkohësisht për florën intestinale dhe për sistemin imunitar
Kuti x 20 kapsula

Produkte në ofertë

Xflor Capsules