Vitabiotics Pregnacare Original

Informacion për produktin

Masa

30 tableta

Marka

Vitabiotics

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

femra

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

L1,980.00

Suplement me vitamina dhe minerale për gratë shtatzëna
30 tableta

Produkte në ofertë

Vitabiotics Pregnacare Original