Letra të lagura për pastrimin e gjirit para dhe pas gjidhënies-Chicco Breast Wipes

Marka Chicco
Formulimi letër e lagur
Masa 72 copë
Mosha 0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh
Specifik për gjoksi
I përshtatshëm për femra
Kategori: ,

L675.00

Përshkrimi:

Pecetat e gjirit Chicco pastrojnë butësisht, hidratojnë dhe mbrojnë mbrojtjen natyrale të lëkurës. I pasuruar me vitaminë E dhe glicerinë, fshinzat e gjirit Chicco ushqejnë në mënyrë efektive lëkurën delikate të gjirit.

Karakteristikat e produktit:

● Vitamina E dhe Glicerinë: Pecetat e pastrimit të gjirit Chicco janë të pasuruara me vitaminë E dhe glicerinë. Ata ushqejnë dhe hidratojnë lëkurën në mënyrë që të mbrojnë dhe hidratojnë mbrojtjen natyrale të lëkurës. 

● Të testuara dermatologjikisht dhe mikrobiologjikisht: Pecetat e gjirit Chicco janë të testuara dermatologjikisht dhe mikrobiologjikisht dhe janë të sigurta. Prandaj, ato janë të sigurta për t’u përdorur para dhe pas ushqyerjes. 

● 0% Parabenë, Fenoksietanol, Alkool dhe Aromë: Pecetat e gjirit Chicco nuk përmbajnë parabene, fenoksietanol, alkool dhe aroma. Absolutisht pa shije, ju lejon të ushqeni me gji pas pastrimit të gjirit me peceta Chicco pa pasur nevojë të shpëlani gjoksin.  

● Përmban aktivitet prebiotik: Pecetat për pastrimin e gjirit nga Chicco kanë prebiotik aktiv. Ruan dhe forcon mikroflorën e mirë duke ofruar mbrojtje dhe siguri për lëkurën e ndjeshme të gjinjve.

Përshkrim i produktit:

Pecetat e gjirit Chicco janë një mënyrë perfekte për të pastruar gjinjtë tuaj para dhe pas ushqyerjes me gji. Ato janë të pasuruara me mirësinë e vitaminës E dhe glicerinës dhe sigurojnë ushqimin dhe hidratimin e duhur të lëkurës delikate të gjinjve. Ato gjithashtu përmbajnë Biolin, një prebiotik natyral që mbron mikroflora dhe ofron siguri të plotë për lëkurën tuaj të ndjeshme. Meqenëse pecetat janë pa përbërës si parabene, fenoksietanol, alkool dhe aromë, ato janë të sigurta për t’u përdorur para dhe pas ushqyerjes me gji. Gjithashtu, pecetat janë pa shije dhe ju lejojnë t’i përdorni para dhe pas ushqyerjes me gji pa pasur nevojë të shpëlani gjinjtë pas përdorimit. 

Përfitimet e konsumatorit:

• Ushqyes dhe hidratues: Pecetat e gjirit Chicco përmbajnë përbërës hidratues si vitamina E dhe glicerinë. Ato veprojnë butësisht në lëkurë dhe sigurojnë ushqim dhe hidratim të mjaftueshëm. 

● Të sigurta dhe nuk kërkojnë shpëlarje: Meqenëse pecetat e gjirit Chicco janë pa parabene, alkool, fenoksietanol dhe aroma, ato janë të sigurta për t’u përdorur para dhe pas ushqyerjes me gji. Mungesa e përbërjeve sintetike nuk siguron acarim, inflamacion ose shqetësim në lëkurë pas përdorimit të pecetave. 

● Pecetat e gjirit nga Chicco janë pa shije dhe pa erë. Prandaj, ato nuk e shqetësojnë fëmijën me ndonjë erë dhe shije të pakëndshme gjatë ushqyerjes.

● Pecetat e gjirit nga Chicco janë të testuara dermatologjikisht dhe mikrobiologjikisht. Kjo nënkupton që pecetat janë krejtësisht të sigurta për t’u përdorur në lëkurë dhe nuk do të shkaktojnë acarim të lëkurës. Prandaj, nuk ka nevojë të shpëlani gjinjtë pas përdorimit të pecetave. 

● Pecetat për pastrimin e gjirit Chicco përbëhen nga përbërësi aktiv prebiotik natyral. Ruan dhe forcon mikroflorën e mirë dhe kështu ruan mbrojtjen natyrale të lëkurës.

● Mund të përdoret si para dhe pas ushqyerjes me gji.

Mire qe e di:

Veçoritë premium të fshinave të gjirit Chicco i bëjnë ato unike, si dhe pecetat më të mira për pastrimin e gjirit gjatë ushqyerjes me gji. Për të siguruar që foshnja të mos bie në kontakt me ndonjë kimikat të ashpër, fshinzat e gjirit Chicco janë pa parabene, alkool, fenoksietanol dhe aroma. lançuam pecetat për pastrimin e gjirit Chicco për ushqyerjen me gji. Ato përmbajnë agjentë hidratues natyralë si vitamina E dhe glicerinë. Këta përbërës e mbajnë lëkurën e ndjeshme të zonës së gjirit të hidratuar dhe të hidratuar. Meqenëse pecetat e gjirit Chicco janë të testuara dermatologjikisht, prandaj ato janë të sigurta për t’u përdorur në lëkurën e gjirit. Meqenëse pecetat e pastrimit të gjirit Chicco për ushqyerjen me gji janë tërësisht pa erë dhe pa shije. Ju çliron nga shqetësimi për çdo erë apo shije të pakëndshme që mund të irritojë fëmijën gjatë ushqyerjes me gji.

Produkte në ofertë

Letra të lagura për pastrimin e gjirit para dhe pas gjidhënies-Chicco Breast Wipes