Vitabiotics Pregnacare New Mum Hair and Skin

Informacion për produktin

Masa

56 tableta

Marka

Vitabiotics

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

femra

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Kategori: ,

L2,160.00

Suplement me vitamina dhe minerale për femra që ushqejnë me gji
56 tableta

Produkte në ofertë

Vitabiotics Pregnacare New Mum Hair and Skin