Topicrem Hydra + Ultra- Hydratant Serum

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Topicrem

Formulimi

serum

Masa

30 ml

Tipi i lëkurës

normale/mikse

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,500.00

Serum hidratues për lëkurë të ndjeshme dhe të dehidratuar
30 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.