Shkumë pastruese specifike për lëkurën e yndyrshme me tendencë akneike-Aesthetico Active Foam

Veprimi anti-bakterial, anti-inflamator, eksfoljues, pastrues
Marka Aesthetico
Formulimi shkumë
Masa 200 ml
Tipi i Lëkurës e yndyrshme/akneike
Specifik për fytyra
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L2,590.00

I përshtatshëm për lëkurë të yndyrshme, të papastër dhe të prirur ndaj akneve

Shkumë pastrues për pastrimin e thellë të poreve të fytyrës

Glikoli dhe substancat salicilike kanë një efekt, çlirues të pikave të zeza, rregullues të pH dhe zbutës të lëkurës.

Redukton puçrrat dhe njollat

Aktivizon lëkurën e lodhur

Përshkrim:

Shkumë pastrimi aktiv

Rigjenerim deri në pore: Shkuma aktive AESTHETICO është një shkumë e imët, pastrues i thellë me përbërës glikolik dhe acid salicilik për lëkurën e papastër dhe të yndyrshme të fytyrës që ka nevojë për aktivizim. Ai mbështet rigjenerimin e mantelit acid të lëkurës dhe rafinon çehrjen.

Mënyra e veprimit:

Sa më i pastër që të jetë e nevojshme – sa më i butë: Pastrimi i përditshëm është baza e kujdesit të përsosur të lëkurës dhe është me rëndësi të madhe për lëkurën. Shkuma aktive AESTHETICO pastron lëkurën e fytyrës me substanca veçanërisht të buta aktive larëse pa e tharë atë. Me një kombinim të veçantë të përbërjeve glikolike dhe acidit salicilik, shkuma pastruese ka një efekt anti-inflamator dhe heq butësisht por tërësisht qelizat e sipërme të vdekura të lëkurës. Sipërfaqja e lëkurës bëhet më e barabartë, çehre e rafinuar. Shkuma e gatshme për përdorim, e cila nuk kërkon asnjë shtytës, mbështet rigjenerimin dhe stabilizimin e shtresës acidike mbrojtëse të lëkurës me vlerën e saj pak acide të pH prej 4.2. Është gjithashtu i shkëlqyeshëm për përgatitjen e lëkurës për peeling dhe trajtime me acid frutash.

Aplikimi:

Për pastrim të përditshëm, shpërndani shkumën në lëkurën e fytyrës në mëngjes dhe mbrëmje dhe masazhoni lehtë me majat e gishtave. Pas një kohe të shkurtër ekspozimi, shpëlajeni me ujë të vakët.

Këshilla:

Para rruajtjes së lagësht, pastroni tërësisht lëkurën me shkumë aktive AESTHETICO: vlera e pH-së së lëkurës zvogëlohet dhe ka më pak acarime dhe inflamacione pas rruajtjes.

 

PËRBËRËSIT: AQUA, KOKOAMFODIACETAT DISODIUM, PROPILENE GLIKOLL, KOKAMIDOROPIL BETAINE, ACIDI GLIKOLIK, ACIDI SALICILIK, HIDROKSIPROPIL GUAR HIDROXYPROPIL HIDROXYPROPILTROPILTRIMONI, HIDROKSIPROPIL KOMPLOTESORIDUM,

Produkte në ofertë

Shkumë pastruese specifike për lëkurën e yndyrshme me tendencë akneike-Aesthetico Active Foam