Rimel për qerpikë më të gjatë me volum-Korff Cure Make Up High Definition Mascara

Informacion per produktin

Produkti: Boje per vetulla
Veprimi: Mbulues
Perdorimi: Aplikohet ne vetulla
Tipi I lekures: Te gjitha tipet
Tekstura: Teksture homogjene,pamje natyrale
Niveli i mbulimit: I larte
Formulimi: Rimel
Paketimi : 9ml
Marka: Korff

L2,464.00

Përshkrimi:

Bojë për vetulla teknike, e cila siguron një efekt volum dhe gjatësi edhe në qerpikët më të shkurtër. Sinergjia perfekte midis një formule ekskluzive të performancës dhe një tekno-aplikuesi që lakon dhe volumizon të gjitha llojet e qerpikëve, duke kapur edhe më të padukshmit. Formula, e pasuruar me Acid Hialuronik dhe Vitaminë E, lejon një aplikim homogjen pa gunga, deri në 10H mbajtje. Një rezultat make-up me definicion të lartë për qerpikët e theksuar, të intensifikuar dhe të vëllimshëm, nga rrënja në majë.

Përbërësit:

  • Vaji i ricinit jep qerpikë me shkëlqim, të butë dhe të zhdërvjellët, pa grumbullim dhe rrëshqitje;
  • Acidi hialuronik është një përbërës restaurues që jo vetëm rrit hidratimin e lëkurës, por gjithashtu mban lagështinë. Për më tepër, stimulon prodhimin e kolagjenit, qetëson dhe mbron lëkurën nga dëmtimet mjedisore;
  • Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm që gjendet natyrshëm në lëkurë, por që zvogëlohet nga ekspozimi mjedisor dhe mungesa e mbrojtjes nga dielli. Si një nga përbërësit më të njohur dhe të hulumtuar, Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga agresionet mjedisore.

REZULTATI

  • Qerpikët më të zgjatur dhe më intensivë, madje edhe më të shkurtër, me jetëgjatësi *.
  • Pa parfum.
  • I testuar dermatologjikisht dhe oftalmologjikisht.
  • I përshtatshëm për sytë e ndjeshëm dhe ata që përdorin lente kontakti.
  • Testuar për nikel, kobalt, krom, paladium dhe merkur.

Përdorimi:
Aplikoni Rimelin Korff Cure Make-Up High Definition 9ml direkt mbi qerpikët, duke lëvizur nga rrënjët tek majat e qerpikëve. Aplikoni aq shtresa sa të keni nevojë derisa të arrini rezultatin e dëshiruar të gjatësisë dhe volumit. Hiqeni me kujdes me një pastrues grimi për sytë.

Produkte në ofertë

Rimel për qerpikë më të gjatë me volum-Korff Cure Make Up High Definition Mascara