Phyto Phytodensia Serum

Informacion për produktin

Marka

Phyto

Formulimi

serum

Lloji flokut

të dobët

Veprimi

hidratues/ushqyes, mbrojtës, rigjenerues, ristrukturues

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

flokët

Kategori:

L4,900.00

Serum volumizues për flokë të hollë dhe të dobët
30ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.