Pharmasept Protective Sun Cream SPF 50

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, hidratues/ushqyes, mbrojtës

Marka

Pharmasept

Formulimi

krem

Masa

150 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, trupi

Spf

shumë i lartë SPF 50-50

I përshtatshëm për

fëmijë

L2,640.00

Krem mbrojtës ndaj diellit për fytyrën dhe trupin, ideal për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve.
150 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Protective Sun Cream SPF 50