Pharmasept Baby Care Extra Sensitive Bath

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

xhel

Lloji flokut

çdo lloj floku

Masa

250 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

flokët, trupi

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L1,260.00

Xhel larës delikat për trupin dhe flokët e fëmijëve.
250 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Baby Care Extra Sensitive Bath