Pharmasept Mild Laundry Detergent

Veprimi pastrues
Marka Pharmasept
Formulimi solucion
Masa 1 L
I përshtatshëm për bebe, fëmijë
Kategori:

L1,370.00

Përshkrimi

Detergjent i lëngshëm për pastrimin e përditshëm të rrobave të foshnjës.

1 L

Larje efektive:

Me 7 enzima të teknologjisë së re, largon në mënyrë efektive njollat ​​e forta dhe ofron teknologji ndriçimi, kujdesi për ngjyrat dhe pëlhurat.

 

Veprimi zbutës:

Me agjent të specializuar zbutës që përmirëson butësinë e rrobave, duke maksimizuar ndjesinë e rehatisë kur ato janë në kontakt me lëkurën. Nuk nevojitet zbutës i rrobave.

 

100% i tretshëm në ujë:

Nuk lë mbetje të dëmshme në rroba.

Miqësore për jetën ujore

Ideale për:

Rroba të bardha dhe me ngjyra, larje me makinë dhe duar, larje në temperatura të ulëta

TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT

Për rezultatet më të mira, ndiqni udhëzimet e etiketës së veshjeve.

Mos e mbingarkoni makinën larëse. Lani veçmas rrobat me ngjyrë, të cilat kanë tendencë të ngjyrosin gjakderdhje.

Për njolla shumë të forta, aplikoni një sasi detergjenti direkt mbi njollë, fërkojeni butësisht dhe vazhdoni me larjen si zakonisht.

Në rast të rrobave shumë të pista, lajini në temperaturë më të lartë.

Produkte në ofertë

Pharmasept Mild Laundry Detergent