Epitech Group Saginil Ovuli Vaginali

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, anti-inflamator, rigjenerues

Marka

Epitech Group

Formulimi

ovulë

Masa

10 ovula

I përshtatshëm për

femra

Kategori:

L2,280.00

Ovula që ruajnë integritetin e mukozës vaginale dhe trajtojnë irritimin, djegiet dhe skuqjet në zonën intime
Paketim x 10 ovula

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.