Shpëlarës për gojën me 0.05% klorheksidinë dhe fluor-Curasept ADS 205 0.05% Mouthwash

Veprimi anti-bakterial
Marka Curasept
Formulimi shpëlarës goje
Masa 200 ml
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L1,160.00

Larës goje Curasept ADS: 205 – 0,05% (200 ml)

Curasept ADS është një gamë gargarësh antibakterialë që përmbajnë klorheksidinë për përdorim në shtëpi, të cilat, ndryshe nga shpëlarësit e tjerë të gojës me klorheksidin, nuk shkaktojnë shqetësime të shijes.

Këto larës goje përmbajnë gjithashtu një sistem kundër zbardhjes (ADS) të patentuar, të testuar klinikisht, i cili, ndryshe nga shpëlarësit e tjerë të gojës me klorheksidin, redukton në mënyrë drastike shfaqjen e njollave kafe-verdhë që mund të krijohen në dhëmbë për shkak të klorheksidinës.

  • Asnjë njollë
  • Efikasiteti i njëjtë si produktet standarde të klorheksidinës
  • Asnjë shqetësim i shijes
  • Alkool falas
  • Gama të përshtatura posaçërisht për pacientët perio, implant dhe orto

Përmbajtja

  • 1 shishe x 200 ml Curasept ADS 205 Ortho Mouthwash

Produkte në ofertë

Shpëlarës për gojën me 0.05% klorheksidinë dhe fluor-Curasept ADS 205 0.05% Mouthwash