Detergjent për zonën intime me pH neutral-Epitech Group Balanil Detergente Intimo

Veprimi anti-bakterial, anti-inflamator, rigjenerues
Marka Epitech Group
Formulimi solucion
Masa 100 ml
I përshtatshëm për meshkuj
Kategori:

L1,880.00

Indikacionet

Balanil wash është një pastrues intim mashkullor i treguar për të luftuar infeksionet.

Veprimi

Detergjent

Përdorimi i caktuar

Pjesë intime

Lloji i lëkurës

Të gjitha llojet e lëkurës

Veçoritë

Balanil Lavaggio është një produkt me pH fiziologjik i krijuar për higjienën intime të meshkujve, formulimi i veçantë i të cilit ju lejon të luftoni infeksionet dhe irritimet.

Si të përdorni

Për t’u përdorur si pastrues tradicional intim, dy ose më shumë herë në ditë, duke u kujdesur që pas larjes të thahet pa u fërkuar, por vetëm duke e larë me peshqir.

Paralajmërimet dhe Kundërindikimet

Për përdorim të jashtëm.

Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.

Mos e gelltit.

Shmangni kontaktin me sytë.

Produkte në ofertë

Detergjent për zonën intime me pH neutral-Epitech Group Balanil Detergente Intimo