Epitech Group Balanil Gel Intimo

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, anti-inflamator, rigjenerues

Marka

Epitech Group

Formulimi

xhel

Masa

30 ml

I përshtatshëm për

meshkuj

Kategori:

L2,840.00

Xhel për trajtimin lokal simptomatik të balanitit dhe balanopositit
30 ml

Produkte në ofertë

Epitech Group Balanil Gel Intimo