Pharmasept Kid Care Extra Mild Deo Roll-on

Informacion për produktin

Veprimi

anti-djersë

Marka

Pharmasept

Formulimi

solucion

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

fëmijë, të rritur

Kategori:

L830.00

Deodorant roll-on, i përshtatshëm për fëmijë dhe adoleshentë.
50 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Kid Care Extra Mild Deo Roll-on