Elancyl Cellu Slim

Informacion për produktin

Marka

Elancyl

Formulimi

krem

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

dobësues, hidratues/ushqyes, tonifikues

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L5,300.00

Krem trupi dobësues dhe anti-celulit
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.