Pharmasept Cleria Anti Spot Serum

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, kundër njollave

Marka

Pharmasept

Formulimi

serum

Masa

30 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,200.00

Serum me efekt anti-rrudhë dhe trajtues kundër njollave të errëta.
30 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.