Pharmaceris T Sebo-Almond Peel 5%

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, eksfoljues, hidratues/ushqyes, kundër njollave, rigjenerues, tonifikues

Marka

Pharmaceris

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, e yndyrshme/akneike

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L2,583.00

Krem nate me 5% acid mandelik për lëkurë të yndyrshme me tendencë akneike,përfshirë edhe lëkurën intolerante dhe të ndjeshme, si dhe atë me njolla të errëta.
50 ml

Produkte në ofertë