Ordesa Blevit Plus Optimum 8 Cereales con Miel 6m+

Informacion për produktin

Marka

Ordesa

Formulimi

pluhur

Masa

2 x 200 g

Mosha

6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L950.00

muhalebi me 8 drithëra dhe mjatë për fëmijë nga 6 muajsh
2 x 200 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.