BABÉ Pediatric Moisturising Body Milk

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator, antioksidues, hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

BABÉ

Formulimi

solucion

Masa

500 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

Specifik për

trupi

L2,663.00

Locion zbutës dhe hidratues për lëkurën e foshnjës dhe fëmijës suaj.
500 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Pediatric Moisturising Body Milk