ONAGRINE Global Expertise Fluide Anti-age SPF 15

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, antioksidues, mbrojtës

Marka

Onagrine

Formulimi

fluid

Masa

30 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Spf

i ulët SPF 5-15

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L5,400.00

Fluid me një kombinim të përbërësve anti-age me filtrat solarë që ridefinon linjat e fytyrës duke minimizuar rrudhat dhe shfaqjen e njollave të errëta
30 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.