ONAGRINE Activ Detox Vitamin Fluid

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, detox, hidratues/ushqyes

Marka

Onagrine

Formulimi

fluid

Masa

40 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L5,500.00

Fluid anti-age për çdo lloj lëkure me veprim kundër rrudhave, ndotjes dhe lodhjes
40 ml

Produkte në ofertë