BABÉ Hydro 24h Reactive Skin

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

BABÉ

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L4,017.00

Krem hidratues 24 orësh me probiotikë për lëkurë sensitive dhe me tendencë skuqje.
50 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Hydro 24h Reactive Skin