Nuxe Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Nuxe

Formulimi

solucion

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L2,200.00

Ujë micelar me veti pastruese dhe qetësuese 200 ml

Produkte në ofertë