BABÉ Bi-phase Micellar Oil

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

BABÉ

Formulimi

vaj

Masa

250 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L2,871.00

Vaj pastrues, pa shpëlarje, i përshtatshëm për lëkurë të thatë dhe të dehidratuar.
250 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Bi-phase Micellar Oil