Nuxe Sun Delicious Lotion for Face and Body SPF 30

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

Nuxe

Formulimi

qumësht

Masa

150 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Spf

i lartë SPF 30

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Specifik për

fytyra, trupi

L3,400.00

Locion me faktor të mesëm mbrojtës për trupin dhe fytyrën
150 ml

Produkte në ofertë

Nuxe Sun Delicious Lotion for Face and Body SPF 30