Lierac Sunissime Protective BB Fluid Global Anti-Ageing Golden SPF30

Informacion për produktin

Marka

Lierac

Formulimi

fluid

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

hidratues/ushqyes, mbrojtës, mbulues

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Spf

i lartë SPF 30

Specifik për

fytyra, qafa

L4,500.00

Emulsion me ngjyrë me SPF 30 për fytyrë dhe dekolte
40ml

Produkte në ofertë

Lierac Sunissime Protective BB Fluid Global Anti-Ageing Golden SPF30