Korrektor për parregullsitë e lëkurës-Korff Cure Make Up Uniforming Concealer – 02

Informacion per produktin

Produkti: Korrektues.
Veprimi: Mbulues.
Perdorimi: Aplikohet pas pastrimit te lekures.
Nuancat: 01, 02.
Tipi I lekures:Te gjitha tipet.
Tekstura: e bute dhe e rehatshme.
Niveli i mbulimit: I larte.
Formulimi: Krem
Paketimi : 10 gr
Marka: Korff

L1,912.00

Pershkrimi:

Korrektues i krijuar për të minimizuar rrathët e errët, linjat e holla, papërsosmëritë e lëkurës dhe shenjat e lodhjes.

Majë shkëlqyese argjendi me furçë lejon aplikim të saktë dhe është ideale për prekjet gjatë ditës.

Veprimet:

• Mbulim i mirë.

• Pluhurat speciale me fokus të butë minimizojnë papërsosmëritë.

• Formula është e pasuruar me Acid Hyaluronik, Vitaminë E dhe ekstrakt Albizia Julibrissinis të cilat e bëjnë fytyrën të duket e freskët dhe e pushuar.

Tekstura:

E butë dhe e rehatshme.

Rezultati:

Shfaqja e rrathëve të errët dhe papërsosmërive zvogëlohet, rrudhat e vogla zbuten.

Përdorimi:

Kthejeni bazën e stilolapsit në drejtim të akrepave të orës për të shpërndarë sasinë e duhur të produktit.

Kujdes: në aplikimin e parë është e nevojshme të rrotullohet në mënyrë të përsëritur për të lejuar që produkti të rrjedhë jashtë.

 

 

Produkte në ofertë