Bazë për make-up-in për lëkurë kuperoze-Korff Cure Make Up Smoothing Base Anti Redness

Informacion per produktin

Produkti: Bazë për make-up
Veprimi: Mbulues
Perdorimi: Aplikohet ne fytyre
Tipi I lekures: për çdo lëkurë
Tekstura: E mëndafshtë dhe Kadife
Niveli i mbulimit: I larte
Formulimi: Krem
Paketimi : 30 ml
Marka: Korff

L3,584.00

PERSHKRIMI:

Është një produkt ekskluziv me një ndjeshmëri të theksuar. Formula e tij shumë inovative dhe performuese është e pasuruar me Acid Hyaluronik, Vitaminë E dhe përbërës aktivë specifikë.

VEPRIMET

• Korrigjon në mënyrë optike skuqjen dhe çngjyrosjen e lëkurës

• Uniformon ngjyrën, duke i bërë të metat e lëkurës më pak të dukshme

• Lehtëson aplikimin e fondatinës, duke përmirësuar qëndrueshmërinë e saj

EFEKTI

• Uniformon çehren

• Zbut lëkurën • Zbut mikro-rrudhat

•Mattizon lëkurën

• Lehtëson aplikimin e make-up-it

• Përmirëson mbajtjen e make-up-it

REZULTATI

Lëkura duket e butë, e lëmuar dhe homogjene dhe çehrja shkëlqen me bukuri të pastër.

Parfum -pa parfum

Dermatologjikisht i testuar

jo komedogjen

i testuar për nikel, kobalt, krom, paladium dhe merkur

Produkte në ofertë