Korff Cure Make Up Powerlash Strengthening Mascara

Informacion per produktin

Produkti: Rimel për forcimin dhe zgjatjen e qerpikëve
Veprimi: Mbulues
Perdorimi: Aplikohet ne qerpike
Mosha: Te rritur
Formulimi: Rimel
Paketimi : 7.6 ml
Marka: Korff

L2,464.00

Përshkrimi:

Trajtim me serum që ushqen dhe forcon qerpikët. Për shkak të pranisë së një tripeptidi ekskluziv, parandalon humbjen e tij gjatë heqjes së make-up-it.

Rezultatet:

Qerpikët më të trashë dhe më të fortë.

Përdorimi:

Produkti mund të përdoret i vetëm, si një trajtim forcues gjatë natës, ose si primer, përpara se të aplikoni maskarën tuaj të zakonshme.

I testuar dermatologjikisht dhe oftalmologjikisht.

Testuar në subjekte me sy të ndjeshëm dhe që përdorin lente kontakti.

Testuar për nikel, kobalt, krom, paladium dhe merkur.*

 

 

Produkte në ofertë