Germaine de Capuccini Purexpert No-Stress Hydrating Cream

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, anti-inflamator, hidratues/ushqyes

Marka

Germaine de Capuccini

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

normale/mikse

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L4,300.00

Krem hidratues për lëkurë normale dhe të kombinuar.
50 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.