Elancyl Huile de Soin Vergetures

Informacion për produktin

Veprimi

tonifikues

Marka

Elancyl

Formulimi

vaj

Masa

150 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,700.00

Vaj specifik për trajtimin dhe parandalimin e strijave.
150 ml

Produkte në ofertë