Caudalie Soleil des Vignes Gel Douche

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Caudalie

Formulimi

xhel

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,510.00

Xhel pastrues pa sapun për trupin. Aromë e kokosit, luleve të portokallit dhe jaseminit.
200 ml

Produkte në ofertë