DR.Grandel Vitamin Power

Informacion për produktin

Veprimi

anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

Dr.Grandel

Formulimi

krem, xhel

Masa

15 ml, 50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, sytë

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L7,200.00

Set promocional hidratues për fytyrën dhe sytë.
50 ml, 15 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.