Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ Soin de Jour Eclaircissant

Informacion për produktin

Veprimi

kundër njollave

Marka

Bioderma

Formulimi

krem

Masa

40ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Spf

shumë i lartë SPF 50-50

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

L9,000.00

Përkujdesje hidratuese dhe trajtuese me efekt zbardhues, unifikues dhe faktor të lartë mbrojtës për lëkurë me tendencë hiperpigmentimi.
40ml

Produkte në ofertë

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ Soin de Jour Eclaircissant