ATC-Çaj Lule Basani

L190.00

Vetitë Kuruese :Lulja e Basanit njihet dhe përdoret që nga kohët më të lashta si një mjekim popullor . Ndihmon në djegiet e stomakut dhe ulçerës , astmës bronkiale , dhimbjet e kokës, ndihmon në problemet e aparatit tretës , reumatizmës dhe podagrës (inflamacionet që krijohen në gjymtyrët të shkaktuar nga përmbajtja e lartë e acidit urik ). Ndihmon në pastrimet nga krimbat e zorrëve dhe gjithashtu njihet si një antidepresiv dhe qetësues natyror shumë efikas . Ndihmon në funksionimin e mëlçise .

Përgatitja: Në një filxhan (200ml)ku është hedhur ujë i sapovaluar shtohet masa e një luge gjellë 1-2 gram me preparat. Mbulohet me një kapak dhe lihet për 10-12 minuta . Kullohet dhe pihet i ëmbëlsuar me sheqer ose mjaltë dy herë gjatë ditës.

Produkte në ofertë

ATC-Çaj Lule Basani