A-Derma EXOMEGA Control Gel Lavant Emollient 2 en 1

Informacion për produktin

Marka

A-derma

Formulimi

xhel

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

Lloji flokut

të thatë

Veprimi

hidratues/ushqyes, mbrojtës, pastrues

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

Specifik për

flokët, trupi

Masa

500 ml

Kategori:

L2,600.00

Xhel larës për trupin dhe kokën, për lëkurë shumë të thatë dhe atopike

Produkte në ofertë

A-Derma EXOMEGA Control Gel Lavant Emollient 2 en 1