Krem Riparues kundër shenjave për lëkurë të ndjeshme dhe të dëmtuar-A-Derma Epitheliale A.H Duo Creme Ultra-Reparatrice

Masa 15 ml, 40 ml
Marka A-derma
Formulimi krem
Tipi i Lëkurës e ndjeshme/intolerante
Veprimi hidratues/ushqyes, rigjenerues, ristrukturues
I përshtatshëm për fëmijë, të rritur
Specifik për fytyra, trupi
Kategori:

L1,100.00

Kremi qetësues* EPITHELIALE AH ULTRA përdoret në të gjitha lëkurat e dobësuara pas procedurave dermatologjike sipërfaqësore dhe kushteve sipërfaqësore epidermale që mund të lënë shenja në lëkurë.

Formula e tij me 94% përbërës me origjinë natyrale ka një veprim të trefishtë:

– nxit riparimin e shpejtë dhe estetik të lëkurës*,

– ndihmon në uljen e shfaqjes së shenjave të lëkurës,

– qetëson menjëherë dhe për një kohë të gjatë ndjesitë e pakëndshme të lëkurës.

Tekstura e saj jo ngjitëse ka ndjesinë e përsosur të rrëshqitjes për aplikim të këndshëm.

Pas peeling, pas lazer** dhe në lëkurë të ri-epidermizuar të testuar me tatuazh

*Promovon riparimin epidermal

**Veprime sipërfaqësore dermatologjike

Formulë me 94% përbërës me origjinë natyrale.

Foshnjat, fëmijët, të rriturit.

Fytyra, trupi, zonat e jashtme intime.

EPITHELIALE AH ULTRA zëvendëson EPITHELIALE AH DUO

PËRBËRJA

Cicahyalumide® = Kompleksi i përbërësve aktivë të patentuar* (ekstrakti Rhealba® Oat Plantlets, L-Alanine-L-Glutamine Dipeptide, Acid Hyaluronic): Promovon riparimin epidermal të lëkurës së dobësuar, ndihmon në reduktimin e shenjave të lëkurës.

Ekstrakti natyral peruan Liana: qetëson ndjesitë e pakëndshme të lëkurës.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.